2019. december 16., hétfő, Etelka, Aletta napja

A Helyzet

Kártérítések ideje
Igen, most ez a világ van. A „liberális demokráciák”, az „emberi jogok” és mindenekfelett a nagy „szabadságok” világa.
Bayer Zsolt
Dupla
Fontos megállapodás született tegnap. Hivatalossá vált, hogy jövőre nyolc százalékkal emelkedik a minimálbér és a garantált bérminimum.
Jakubász Tamás
Szabadulóban
A balliberális kormányok eladósították az államot. Ennek az örökségét vette át 2010-ben az Orbán-kormány, amely előtt a devizahitelek mellett az államadósság ígérkezett a legnagyobb ellenfélnek.
Kiss Gergely
A világ rendőre
Minket elsősorban nem a belterjes washingtoni politika, hanem valami egészen más érdekel. Az, hogy egy relatíve biztonságos világban és Európában éljünk.
Szőcs László
Télapó a jászolban
Ahhoz itt kell élni, hogy értsük, miért megy el 2018-ban az ember az éjféli misére. Kereszténynek kell lenni. Kívülről ez teljesen értelmetlen tevékenység.
Sitkei Levente
A csoda
A karácsony az egyetlen időszak, amikor az előttünk jószerével minden viszonylatában idegenként álló világ mintha visszanyerné emberi arcát.
Demeter Tamás
Az ellenállásról
Ennek a hazug egymásra találásnak sincsen egyéb kovásza, mint az elvesztett hatalom visszaszerzésének görcsös akarása, Orbán Viktor, a kormány és a nemzeti oldal zsigeri gyűlölete.
Gajdics Ottó
A hazugság királyai
Mindig voltak újságírók, akik felültek az épp aktuális témák követésére, s csak annyit kell tenni, hogy írunk egy izgalmas, hihető történetet, amelyet soha senki nem fog ellenőrizni.
Sitkei Levente
A keresztapa díja
Büszkeséggel tölthet el bennünket, hogy Soros Györgyöt a Financial Times nevű szélsőségesen liberális lap az év emberének választotta. Ez az elismerés nélkülünk nem jöhetett volna létre.
Megyeri Dávid
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.