2019. április 20., szombat, Tivadar napja

A Helyzet

Lopakodók
A baj csak az, hogy az a balliberális ellenzék, amelyik ezt a színjátékot a képünkbe tolja, ­egyúttal eltereli a figyelmet arról, mi zajlik az európai színtéren.
Gajdics Ottó
Visszaforgatva
A történelemnek nincs vége, bármennyire is nyugtattuk magunkat ezzel a képtelenséggel a kilencvenes évek végén. A győzelmet pedig nem a rakéták hozzák el, hanem az egység,
Sitkei Levente
Roy, a felszámolóbiztos
Több jel mutat arra, hogy a Jobbik nevű politikai terméket kifutó modellé minősítették, miután nem váltotta be a hozzáfűzött kormányváltó reményeket, morális válságba és anyagi csődbe jutott.
Kis Ferenc
Ő is valami...
A Jobbik ma már nem a Fidesz „sötét énje”, ó, dehogy! A Jobbik ma szövetséges, partner, társ, jó barát. Ma eltűnt az antiszemitizmus és a cigányellenesség.
Bayer Zsolt
Európa elrablása
Az EP egy nagyra nőtt fügefalevél az Európai Unió döntéshozói számára, hogy bizonyítsák saját demokratikus elkötelezettségüket, lám, vannak szavazások, az pedig mindig eladható demokráciának.
Sitkei Levente
Sartre, Sargentini
Sargentini kérlelhetetlen következetességénél, megkérdőjelezhetetlen felkészültségénél és tisztességénél már csak függetlensége megkérdőjelezhetetlenebb.
Bayer Zsolt
Baloldali előjáték
Nem félnek ezek a pártok és jelöltek az emberek, főként a baloldali érzelműek jogos haragjától, amiért azok ismét átverve érezhetik magukat?
Megyeri Dávid
Kenyér és bor
Keresztényeket öltek meg, mert ők is olvasták a Bibliát, és azt hallották, hogy a másik arcukat is odafordítják a keresztények, ha megütik őket. Ebben igazuk is van.
Sitkei Levente
Vörös-barna románc
Mondják meg őszintén: nem őrültek bele kicsit a hatalom utáni epekedésbe az álbaloldalon? Az „És akkor mi van?” kultúrája, a „Na és?” modernizált változata kezd kórosan elterjedni náluk.
Megyeri Dávid
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.