2024. június 15., szombat, Jolán, Vid napja

Interjú

Cél a nemzeti vagyon megőrzése és gyarapítása
Míg 2010 előtt a nemzeti vagyon elherdálása, leépülése volt jellemző, 2010 után a nemzeti vagyongazdálkodás területén is új fejezet kezdődött.
A kormány elkötelezett, hogy egy keresztény kultúrájú Európát hagyhassunk utódainkra
Hazánk hangja az üldözött keresztények megsegítésében egy valódi misszió, amelyet ehhez mérten és méltóan kell képviselni a nemzetközi világban – fogalmazott Juhász Hajnalka.
Nincs oka klubváltásra
Az RB Lepizig kapusát az egekig magasztalja a német sajtó, a klubja megbecsüli, mégsem evidens, hogy Gulácsi Péter kitölti a 2022-ig érvényes szerződését.
Kudarcot vallott az ellenzék terve
Az európai parlamenti választásokon mostani tudásunk szerint a Fidesz–KDNP lehet az Európai Néppárt legsikeresebb pártja.
Varga Judit: Nem akarunk felülről irányított, multikulturális vállalatot
Az uniós kapcsolatokért felelős államtitkár szerint ha Magyarországról van szó, Judith Sargentini, Guy Verhofstadt és Frans Timmermans mindannyian használják az álhírterjesztés eszközét.
Az üzletre koncentrálna a Huawei
A sokak által rosszul értelmezett kínai jogszabályok nem teszik lehetővé, hogy egy cég manipulálja a termékeit, nem kémkedhetnek mások után – mondta a vezérigazgató.
A kutya ugat, a karaván halad
Gazdaságunk a rendszerváltozást követő harminc év legsikeresebb időszakát éli, bővülésének üteme az uniós átlag két és félszerese.
Megmaradni az emberek szívében
Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló művész, aki rendkívül sokoldalú előadó: filmszerepei mellett jelenleg is több színházban játszik, és önálló előadóestjei vannak.
Végh Tamás: Jézus érkezése a legnagyobb ajándék a világnak
Azok tudják készen várni Jézus születésének ünnepét, akik egész évben vele próbálnak élni, és akiknek napi kérdés az elcsendesedés – jelentette ki a Magyar Időknek Végh Tamás.
Orbán Viktor: Új korszak előtt áll Magyarország
Nyolc év közös munkájának eredményeképpen új korszak előtt állunk, és hiszek abban, hogy nemcsak megindultunk, de meg is érkezünk – nyilatkozta a Magyar Időknek Orbán Viktor miniszterelnök.
Balog Zoltán szerint a keresztény embernek közéleti felelőssége van
A miniszterelnöki biztos szerint a globalista és a lokalista szemlélet harca jellemzi a világot napjainkban. A korábbi miniszter a kultúrharcról és a politikai kultúráról is beszélt.
Ígéretes befektetés lehet a vadászati világkiállítás
Bőségesen megtérülhet a 2021-es vadászati világkiállítás szervezésével kapcsolatos befektetések összege – mondta Kovács Zoltán, a rendezvénysorozat megvalósításáért felelős kormánybiztos.
Kultúrát apától programot indított a Férfiak Klubja
A mozgalom arra hívja fel az apák és leendő apák, egyben a nők figyelmét, hogy a férfiak mihamarabb találjanak vissza a klasszikus értelemben vett családfői felelősséghez.
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.