2019. április 20., szombat, Tivadar napja

Belföld

Kedves Magyar Idők Olvasó!
A Magyar Idők napilap nevet váltott, 2019. február 6-tól Magyar Nemzet néven jelenik meg. Ez az oldal, a magyaridok.hu ettől az időponttól nem frissül, archívumként működik. A Magyar Nemzet – Polgári Napilap elérhetősége www.magyarnemzet.hu
Budapesté lett az Európa legjobb úti célja cím
Az European Best Destinations „legjobb európai úti cél” szavazásán a magyar főváros 62 128 szavazattal, több nagyvárost megelőzve végzett az első helyen.
A fiatalok biztonságos internetezését célzó kampány indul
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma arra szólítja fel az embereket, hogy vigyázzanak az online adataikra, és védjék a fiatalokat a káros tartalmaktól.
Nézőpont: továbbra is töretlen a Fidesz-KDNP támogatottsága
Az új év vesztesének a Jobbik bizonyult – közölte -, mert 250 ezer nemzeti radikális szavazó elpártolt tőle és nagyrészt a Fidesz táborához csatlakozott, kisebb részben pedig a Mi Hazánk Mozgalomhoz.
Fidesz: Gyurcsány és a szocialisták agyonadóztatták a béreket
Ha az ellenzéken múlna, most sem lenne ilyen ütemű minimálbér-emelés, az ellenzéki pártok ugyanis kezdettől támadják a kormány gazdaságpolitikáját – fogalmazott a Halász János.
A devecseriek szerint enyhe ítéletek születtek a vörösiszapperben
Ferenczi Gábor polgármester kiemelte, a Mal vezetői félrevezették a hatóságokat, szándékosan hamis adatokat adtak meg arról, hogy mekkora mennyiségű maró anyag volt a tározóban.
Székely: Biztosítani kell a megfelelő oktatást
Az ombudsman hangsúlyozta: a sajátos nevelési igényű tanulónak joga, hogy a jogosultságának megállapításától kezdve különleges bánásmódban, állapotának megfelelő pedagógiai ellátásban részesüljön.
Dúró Dóra: Politikai blöff a Jobbik megszűnése
A Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese kitért az ellenzéki összefogásra is, amellyel kapcsolatban azt mondta: Gyurcsány Ferenccel lehetetlen kormányt alakítani Magyarországon.
Meghalt a maffiaper egyik elítéltje
Meghalt a kecskeméti maffiaper egykori vádlottja, a Dózsa György úti halálos balesettel vádolt M. Richárd korábbi bűntársa, M. Péter.
Tudományos diákolimpiák nyerteseit köszöntötték
Kásler Miklós emberi erőforrások minisztere kiemelte: nemes alkalomból találkoznak, a jövő reménységeit, ifjú tudósokat köszönthetnek. 
Benkő Tibor: Magyarországnak erős, ütőképes honvédségre van szüksége
A magyaroknak és a térségben lakóknak elengedhetetlenül fontos, hogy békében és biztonságban élhessenek, és ezt a jövő nemzedékeknek is meg kell teremteni.
Hosszú az út a Jobbik megszűnéséig
A Jobbiknak határidőn belül ki kell fizetnie az Állami Számvevőszék (ÁSZ) által megállapított 136 millió forint tiltott támogatás miatt fennálló bírságot a Magyar Államkincstárnak.
Navracsics Tibor: fordulópont következhet be a kisebbségek védelmét illetően
Az uniós biztos kiemelte, az figyelhető meg, hogy az Európai Bizottság elsősorban a gazdasági együttműködésekre koncentrál, a kisebbségi kérdéskört igyekszik kikerülni.
Horváth Ildikó: az egészségfejlesztési irodáknak komoly feladatuk van a megelőzésben
Az államtitkár közölte, az országban jelenleg 116 egészségfejlesztési iroda működik, munkájuk fontos és hosszú távú eredményeket hoz.
Fülöp Attila: a nevelőszülők példát mutatnak a társadalomnak
Jelenleg 23 ezer állami gondoskodás alatt lévő gyermek közül 15 ezren élnek nevelőszülőknél, azt szeretnék, hogy minden gyermek családi közösségben nőhessen fel – mondta az államtitkár.
Ballai Attila lesz a szerdán újrainduló Magyar Nemzet főszerkesztője
Gajdics Ottó, a megszűnő Magyar Idők főszerkesztője a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány portfólióján belül kap új fontos pozíciót.
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.