2019. október 16., szerda, Gál napja

Belföld

Újabb tartozás a Jobbik számláján
Több mint egy év telt el, amióta a Jobbik reklámfelületeket kezdett bérelni Simicska Lajos médiavállalkozó cégeitől, hogy óriásplakát-kampányban járassák le a kormányt.
Kifosztotta a párt kasszáját a Jobbik
Nemcsak szimpatizánsainak, támogatóinak pénzét élte fel a Jobbik, de a megyei szervezeteik tartalékát is saját célra használta fel – értesült lapunk Jobbik közeli forrásból.
Statáriális eljárás a pártellenzék ellen
Azonnali hatállyal feloszlatta a Jobbik vezetése a székesfehérvári alapszervezetet, mert Toroczkai László elnökjelöltségét támogatják.
Csalás miatt felelhet Staudt Gábor
Saját irodáját is felajánlotta Staudt Gábor, a Jobbik politikusa az áfacsalásra szakosodott céghálózat papírjainak őrzésére.
Nyakig benne van a Jobbikos Staudt az áfacsalási bizniszben
Egyre több részlet derül ki a jobbikos Staudt Gábort gyanúba keverő, többmilliárdos csalás ügyében, melyben fel is jelentették a Jobbik országgyűlési képviselőjét.
Egyre több kínos ügy Hadházy Ákos körül
Minden bizonnyal valótlanságot állít saját és családtagjai földvagyonáról az LMP társelnöke, aki egy fogyatékkal élőket foglalkoztató alapítvány munkáját is hátráltathatta.
Súlyos visszaélések magániskolákban
A közelmúltban több alapítványi iskola is negatív értelemben került az érdeklődés középpontjába.
Egy futtató bosszúja a gyermekotthon ellen?
Nem zárható ki, hogy egy futtató terjeszti a rémhíreket az Alföldi utcai nevelőotthonról, amelyek nyomán kiskorú veszélyeztetésének gyanújával rendőrségi eljárás indult a múlt héten.
Gulyás Gergely: az ellenzék nagy része antidemokratikus
A miniszter elmondta, a demokratikus döntéshozatalban az országgyűlési többség fogad el törvényeket, ennek az ellehetetlenítése a képviseleti demokrácia működése elleni támadás.
Horváth Ildikó: elhivatott munka folyik a mentőszolgálat megújulásáért
Az Országos Mentőszolgálat dolgozói az idén 1,2 millió embernek nyújtottak segítséget, mintegy 30 ezer esetben végeztek életmentő beavatkozást, köztük kétezer sikeres újraélesztést.
Minden gyermeknek egyformán jó oktatási feltételeket kell biztosítani
A tankerületi központok által fenntartott köznevelési intézményekben 2018-ban 366 iskolaépületen 23,5 milliárd forint értékben történtek fejlesztések.
Olvad Gyurcsány pártja és frakciója
Mecseki Csaba is kilépett a DK-ból, és ezután függetlenként politizál. Vele együtt 13-an – többek között Kelemen Krisztián szombathelyi önkormányzati képviselő – hagyták ott a pártot.
Az EU jövőre is szimbolikus hadszíntér maradhat
Lomnici Zoltán szerint minden jogi és alkotmányos feltétel adott lehetne, hogy az unió megdicsérje Magyarországot, ehhez képest a szankciókról szólt a 2018-as év.
Juncker a Fideszt kritizálta
Jean-Claude Juncker egyébként nemcsak hazánknak, hanem az unió tanácsának soros elnökségét átvevő Romániának is odaszólt.
A rendőrség cáfolja Szél és Hadházy állításait
A rendőrség nem nyomoz az MTVA székházánál történtek miatt, mert mentelmi joggal rendelkező személy esetében kizárólagos ügyészségi hatáskör a nyomozás.
Sikereink, eredményeink miatt fokozódnak az ellenünk indított támadások
Éppen az átütő sikereink, fejlődésünk miatt az ellenünk indított uniós, globalizációs támadások az eddigieknél is leplezetlenebbül dühödtté váltak.
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.