2024. június 15., szombat, Jolán, Vid napja

Vélemény

Ima a magyarokért
Köszöntsön hát minden nemzetét szerető magyarra, köztük Beke Istvánra és Szőcs ­Zoltánra igazságos, biztonságos, szeretetteljes, boldog új esztendő!
Bencze Izabella
Bankárokkal nem fog menni!
A politikai baloldal világszerte látványosan visszaszorul. Az egyik legfőbb ok az, hogy meglehetősen rosszul kezelték a nyolcvanas évek közepétől megjelenő új típusú globalizációs hullámot.
Árva László
Humorban nem ismerte (fel) a tréfát
Szilveszter van ma, a móka és kacagás ideje, nevessünk mi is egy jót! Történetesen a 444-en és a HVG internetes kiadásán.
Szőcs László
A családbarát társadalomért
A kormány célja, hogy nemcsak a produkció, hanem reprodukció területén is stabilizálja a magyarság helyzetét. Ezzel összhangban a kormány egyre több pénzt költ a családok támogatására.
Tóth I. János
Már a polgármesterek migrációs tanácsát is létrehozták
Polgármesterek Migrációs Tanácsa – már ilyen is van. A szervezet azzal a céllal jött létre, hogy képviselje a városokat a nemzetközi migrációval kapcsolatos tárgyalásokon.
Csath Magdolna
Statiszták szánalmas haláltánca
A pótcselekvést nagyon nehéz eladható politikai termékké csomagolni. De nekik csupán ez marad, miután a „megváltásukból” szerencsére nem kért a magyar választópolgárok döntő többsége.
Lenhardt Balázs
Billeg a spanyol kisebbségi kormány
A december 2-i előrehozott andalúziai tartományi választásokon vereséget szenvedtek a szocialisták, amivel Pedro Sánchez kormányfő nagyon nehéz helyzetbe került.
Sobieski Tamás
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.