2019. november 21., csütörtök, Olivér napja

Vélemény

A kockázat
A legritkább esetben van lehetőség egy-egy politikai döntést megelőzően, hogy a zsetonok felét az egyik stratégára, míg a másik felét annak ellentétes verziójára pakolják.
Földi László
A Jobbik bocsánatkéréssel tartozik a történtekért
Bohár Dániel barátunkat és kollégánkat a sajtószabadságért ordibáló jobbikos tüntetők inzultálták az MTVA épülete előtt. Nem tetszett nekik, hogy Dani és az Echo TV stábja ott forgatott.
Apáti Bence
A Soros-vírus II. rész
Két hete, a „Soros-vírustörzs” azonosításakor felmerült az ismételt felülvizsgálat szükségessége. A folytatásban a „vírustelepítés” technikáját vesszük mikroszkopikus vizsgálat alá.
Földi László
Kurz kancellár fordulata
Ahogy az elmúlt hetek történéseit figyeljük, abból úgy tűnik, hogy Kurz kancellár jelentős fordulatot hajtott végre politikájában.
Horváth József
Iskolákba belopakodó kábítószer
Ki üzen felvértezetlen gyermekeinkhez? Csak nem Sárosi Péter, a szélsőséges, a drogok liberalizálását népszerűsítő Kendermag Egyesület egykori tagja?
Nagy Árpád
Hallgatni kellene őket, nem elhallgattatni
Aki Petrás Máriát, vagy a hozzá hasonló, Isten áldotta tehetségeket Magyarország bármelyik színpadáról leparancsolja, az beteg ember.
Ima a magyarokért
Köszöntsön hát minden nemzetét szerető magyarra, köztük Beke Istvánra és Szőcs ­Zoltánra igazságos, biztonságos, szeretetteljes, boldog új esztendő!
Bencze Izabella
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.