2023. december 4., hétfő, Borbála, Barbara napja

Címke: tehetség

17 cikk 1/2 oldal

Aki a tehetségeket gondozza (x)

Idén hatodik alkalommal adták át a „Bonis Bona – A nemzet tehetségeiért” díjakat 2018. június 8-án este az Új Nemzedék Központ által rendezett Országos Tehetséggálán a Pesti Vigadó dísztermében.

Tehetség van, rutin úgyis lesz

A két kapuson, továbbá Keszthelyin, Szűcsön és Csabain kívül húsz év körüli játékosok alkotják a csapatot, fontos számukra a rutinszerzés.

Ne kallódjanak el a tehetségek!

Az átütően tehetséges diákok felfedezéséért munkacsoportot hoznak létre, kiemelten figyelnek a cukorbeteg gyerekek integrá­ciójára, és a vakok mostantól digitális szótárat is használhatnak.

Karakteres teniszező kerestetik

Kiből és mikor lehet jó teniszező, mi kell ahhoz, hogy valaki felnőttként is megállja a helyét? – ezt a témát jártuk körbe Tony Nadallal.

Örök tehetségünk: Rapport Richárd

A 20 éves magyar nagymester, akit néhány éve még az egész sakkvilág zseniként tisztelt, már a világ elmúló dicsőségét tapasztalhatja meg.

A jellegtelen arcú bálvány

Férfiideálból sok van, Mastroianniból, akárhogy is számolom, csupán egy. Olyan volt ő a színművészetben, mint Picasso a festészetben.
17 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.