2024. május 24., péntek, Eszter, Eliza napja

Címke: bukás

39 cikk 1/4 oldal

Lavinát indíthat el Szávay bukása

Volner János úgy fogalmazott, egyre gátlástalanabb eszközöket vetnek be egymás ellen a Jobbikon belül, így nem csoda, ha a frakcióban gyászhangulat van.

Botka az ellenzéket okolja a bukásáért

Szeged MSZP-s polgármestere a meghiúsult miniszterelnök-jelöltségéről azt mondta, nem a kormány támadásai, „karaktergyilkosságai” miatt lépett vissza tavaly októberben.

Angela Merkel bukása

Egy nép jóhiszeműségével, fegyelmezettségével és évtizedeken át folyó agymosásával nem lehet visszaélni, mert a trükkök előbb vagy utóbb napvilágra kerülnek.

Berlin felett az ég

Mérget már nem vennénk rá, hogy 2019-ben is Angela Merkelnek hívják majd a német kancellárt, az az év ugyanis a számlák rendezésének éve lehet Európában.

Demeter Márta bele is bukhat a hazudozásba

Németh Szilárd úgy fogalmazott: Demeter Márta felelőtlenül járt el, megsértett minden jogszabályt, amely az iratbetekintésre vonatkozik.

Önmagát tönkreverő ellenzék

Figyelemre méltó, hogy a veszprémi LMP-s és a soproni ­MSZP-s ringbe szállón kívül mindenütt, úgymond, független jelöltekkel kísérleteztek, sikertelenül.

Eladva és elárulva

A Jobbik kalandorpolitikájának része volt az is, hogy a szimpatizánsoktól begyűjtött 100 milliós adományt nem arra fordították, amire kérték.
39 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.