2022. augusztus 18., csütörtök, Ilona napja

Címke: volánbusz

12 cikk 1/2 oldal

Számvevőszék: szabályosan működött a Volánbusz 2012 és 2015 között

A Volánbusz Közlekedési Zrt. működésének szabályozottsága, vagyongazdálkodása összességében megfelelt az előírásoknak, és a vagyon értékének gyarapításáról is gondoskodtak – állapította meg a 2012 és 2015 közötti időszakról elvégzett ellenőrzését összegző, kedden kiadott jelentésében az Állami Számvevőszék.

Regionális irodát nyitott Budapesten a FlixBus

A német tulajdonú FlixBus személyszállítással foglalkozó társaság közép-kelet-európai regionális irodát nyitott szeptember elején Budapesten, ahonnan a magyar, román és a bolgár hálózatot koordinálják – mondta Arany László, a FlixBus regionális igazgatója kedden sajtótájékoztatón Budapesten.

A Volánbusz folyamatosan ellenőrzi a járatok klímáját

A Volánbusz folyamatosan ellenőrzi járatain a klímaberendezések, szellőzőrendszerek, ablakok megfelelő működését, hiba esetén a problémát a lehető leggyorsabban elhárítják – közölte az autóbusz közlekedési vállalat az MTI érdeklődésére.

Megkezdődött a Volánbusznak szánt autóbuszok gyártása

Megkezdődött a Volánbusznak szánt autóbuszok gyártása, tíz karosszéria gyártása és összeszerelése van folyamatban, amit hamarosan a festés követ – írta az Ikarus Egyedi Kft. tájékoztatása alapján a hétfői Világgazdaság.

Sikerdíj

A három ügy több szempontból különbözik egymástól, de közös bennük, hogy a szocialista-liberális kormányzatok idején estek meg.

Száz új járművet lízingelne a Volánbusz

Egyes Volán-társaságok a flotta fiatalításával várják a piacnyitást, mások állami feltőkésítésre vagy a pályázati feltételek kedvező alakítására számítanak.

Százmilliárdos üzletet nyert el a Mol

A magyar olajmulti szállíthat üzemanyagot nyolc Volán-utód közlekedési társaságnak, miután egyedüli ajánlatával megnyerte a cégek üzemanyag-beszerzésre kiírt tenderét. A megyei Volán-társaságokat hét regionális közlekedési központba szervezték át 2015 elejére.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.