2024. május 25., szombat, Orbán napja

Címke: nosztalgia

6 cikk 1/1 oldal

Nosztalgia

A választások előtt némelyik politikus és aktivista nem az emigrációt, hanem a kényszerű illegalitásba vonulás lehetőségét fontolgatta az ellenzék bukása esetén.

Vasárnaptól elindulnak a BKK nosztalgiajáratai a fővárosban

Vasárnap elindulnak a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a BKV nosztalgiajáratai, elsőként a Széll Kálmán tér és Hűvösvölgy között közlekedő 611-es pályaszámú favázas villamossal lehet majd utazni.

Minden évben nosztalgiaútra mennek az egykori NDK-ban dolgozó magyarok

Évente nosztalgiaútra mennek az egykori Német Demokratikus Köztársaságban (NDK) dolgozó magyarok – közölte az NDK-s Magyarok Közhasznú Egyesületének titkára az M1 aktuális csatorna hétfői műsorában azzal kapcsolatban, hogy idén ötven éve kötött államközi megállapodást a munkaerőcseréről Magyarország és az NDK.

Nemzedéki nosztalgia

A Trainspotting 2 tudatában van saját magának – kicsit túlzottan is –, nem mer kimászni a túl jól sikerült első rész árnyékából.

Partra vetődve

Mészöly Dezső szeme egy rendező szakos hallgatóra tévedt, aki mellé sok leendő hősszerelmes örömmel telepedett a főiskola alagsori éttermében.

Helyzetben a magyar gépjárműipar

A mai hetven-nyolcvan évesek nosztalgiázva emlékeznek vissza a 125 köbcentis Csepelekre vagy a későbbi Pannónia motorkerékpárokra.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.