2023. december 1., péntek, Elza napja

Címke: motiváció

7 cikk 1/1 oldal

Tudni kell túlélni a húzós heteket

Liu Shaolin Sándor augusztus végén még arról beszélt, hogy nincs, ami motiválja a korai felkelésekre és a fagyoskodásra a jégpályán. Szerencsére ez már a múlté.

Úton hazafelé

Csak az EU-n belül 1997 és 2016 között több mint 72 ezer doktor vándorolt egyik országból a másikba, és nemcsak keletről nyugatra, hanem a nyugat-európai országokon belül is költöztek.

A tudás vonzóbb a magas fizetésnél

A tehetséges fiatalok kellően magabiztosak, azt gondolják, sikeresek lesznek az üzleti életben, ennek megfelelően magas kezdőfizetést várnak el.

Részvényekkel motiválják a dolgozókat

Részvényalapú juttatásokkal motiválhatják dolgozóikat a vállalatok, ezzel amellett, hogy nő a munkavállalók cég iránti elkötelezettsége, a munkaerő elvándorlásának mértéke is csökkenthető – derült ki a Deloitte 24 országban és 177 nagyvállalat megkérdezésével elvégzett felméréséből.

Jogerősen bűnös Dávid és Herényi

Az MDF volt elnök-asszonyának ügyvédje szerint az elsőfokú ítélet megalapozatlan, és bűncselekmény hiányában kérte a vádlottak felmentését.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.