2024. április 13., szombat, Ida napja

Címke: Misetics Bálint

6 cikk 1/1 oldal

Utcai front

A kilakoltatások előzményeiről, például a Gyurcsány-korszak aljas devizacsapdájáról nem tett említést a DK. Ki emlékszik arra már…

Ragaszkodnak a láncaikhoz

Soros emberei nem titkolják, az ősszel induló újabb akcióik legfontosabb célja a különféle állami intézmények, épületek elfoglalása lesz.

Engedetlenségre buzdítottak

A Soros Alapítvány által létrehozott Eötvös Károly Közpolitikai Intézet konferenciáján többek között az is elhangzott, hogy az akciók célja a felforgatás.

Befektetői bizalom

Bőkezű Gyuri bácsi régóta támogatja a civil hőbörgőket. Segítségével olyan fontos dolgokra is jut pénz, mint például aktivisták kiképzése „esedékes intézményelfoglalásokra”.

Régóta készülnek polgári engedetlenségre

Már hosszabb ideje készülődnek a polgári engedetlenségre a Soros-hálózat tagjai. Konferenciákat is tartottak, de tanulmányok is jelentek meg a témában.

Fohász a pofonért

Az utcai randalírozásokra szakosodott bajnokok az őszre ígért, újabb balhésorozat miatt határozták el a közös felkészülést.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.