2023. március 29., szerda, Auguszta napja

Címke: MIÉP

11 cikk 1/2 oldal

Kilúgozta magát a Jobbik

A II. világháború után a nemzet sorsának jobbítására összpontosító magyar érzelmű vezető réteget egy zömmel kozmopolita, szovjetcsatlós, idegen érdekeket szolgáló, idegenszívű álelit váltotta.

Bocskai-viselet a Kossuth téren

Iskolánk egyik vezetője természetesen a fekete bocskaiját viselte. Az utcán az egyik járókelőtől az alábbi megjegyzést kapta: „kerikális fasiszták”.

A volt gárdisták a MIÉP mögé álltak

A MIÉP-et támogatja a Magyar Gárda – mondta Silip Norbert, a Magyar Gárda országos elhárításának egykori parancsnoka a Magyar Időknek.

Vona bocsánatot kér…

A Duna-parti bronzcipőkbe repülő jobbikos köpésben lakik az igazi és örök Vona, onnan integet most ki és kéri a bocsánatot.

Radikális, nemzeti – milyen?!

Csalódott, kiábrándult emberek keseregtek, mivé lett, hová sodródott a Jobbik? – Hatalmasat csalódtunk – mondta egyikük –, nem így képzeltük.

Új radikális párt alakulhat hamarosan

Van, aki még korainak érzi, hogy felfedje a koncepciót, de egyesek már nyíltan vállalják, hogy szerintük a Jobbik változása miatt kialakult űrt be kell tölteni.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.