2023. január 29., vasárnap, Adél napja

Címke: hibák

17 cikk 1/2 oldal

Az FBI igazgatója elismerte, követtek el hibákat a Clinton-levelezés vizsgálatakor

A Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) elfogadja az igazságügyi tárca jelentését a Hillary Clinton korábbi amerikai külügyminiszter és demokrata párti elnökjelölt hivatali levelezésének vizsgálata során elkövetett hibákról – jelentette ki Christopher Wray FBI-igazgató hétfőn a szenátus igazságügyi bizottságának meghallgatásán.

Még van idő a hibás adatok javítására

Már csak néhány napjuk maradt a termelőknek arra, hogy az egységes kérelem benyújtását követő előzetes ellenőrzés során feltárt hibákat javítsák.

Számos hibát találtak a halrudacskák ellenőrzésekor

Számos hibát talált a halrudacskák legfrissebb terméktesztje során a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih), 15 esetben hatósági eljárást indítottak – közölte a hivatal csütörtökön az MTI-vel.

Vizsgálat indult az online felület miatt

Az ügy óriási közfelháborodást keltett, a társaságot rengeteg támadás érte a meghurcolt fiúval kapcsolatban. A helyzet tisztázására Tarlós István főpolgármester átfogó vizsgálatot rendelt el.

Karakteres teniszező kerestetik

Kiből és mikor lehet jó teniszező, mi kell ahhoz, hogy valaki felnőttként is megállja a helyét? – ezt a témát jártuk körbe Tony Nadallal.
17 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.