2024. július 18., csütörtök, Frigyes napja

Címke: Bróker Marcsi

33 cikk 1/4 oldal

Bróker Marcsi károsultjai nyilatkoznak

A tavaly novemberben kezdődött büntetőper meglehetősen lassan halad, így vélhetően idén már nem hirdethetnek majd elsőfokú ítéletet.

Nagy perek szezonja következik

Nyolc kiemelkedő jelentőségű büntetőper folytatódik a bíróságokon a nyári ítélkezési szünet után. A bonyolult gazdasági ügyekben nem várható idén ítélet.

Hazamenne Bróker Marcsi

A Bróker Marcsiként emlegetett nő ellen az ügyészség 767 rendbeli üzletszerűen elkövetett csalás és más bűncselekmények miatt emelt vádat.

Marcsi kijönne

Másfél évnyi hűsölés után már hazamenne az előzetesből D. Sándorné Bróker Marcsi, aki ellen 767 rendbeli üzletszerűen elkövetett csalás és más bűncselekmények miatt emelt vádat az ügyészség.

Áttörés a pénzügyek oktatásában

Sokszor hallhatjuk azt a vádat, hogy az iskolai tananyag túlságosan elméleti, és nem mindig készíti fel a diákokat az életben való eligazodásra, a gyakorlati problémák megoldására.

Károsultak sora tanúskodik Bróker Marcsi ellen

A 767 sértett többségét meghallgatják Bróker Marcsi büntetőperében, ami januárban két tárgyalási nappal folytatódik a Szolnoki Törvényszéken. Dobrai Sándorné továbbra sem tesz vallomást.
33 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.