2022. augusztus 14., vasárnap, Marcell napja

Címke: aranykéz utcai robbantás

16 cikk 1/2 oldal

Rohác zsarolhatta Gyárfást

A rendőrség gyanúja szerint Jozef Rohác küldte Gyárfás Tamáshoz a szlovák alvilág ismert figuráját azzal, hogy egy összevágott hangfelvétellel megzsarolja a sportvezetőt.

Leporolt akták

Húsz évvel ezelőtt, 1998. június 15-én, éjjel negyed kettőkor valaki távirányítású pokolgépet robbantott a választásokat megnyerő Fidesz Lendvay utcai székházánál.

Rohác ukránokra fogta a robbantást

A jogerősen életfogytiglanra ítélt szlovák férfi megtagadta a vallomástételt a Portik Tamás perújításával kapcsolatos nyomozás során.

Portik Tamás perújításában tanúskodna Jozef Rohác

A Szlovákiában és nálunk is életfogytiglanra ítélt szlovák bérgyilkos, Jozef Rohác hajlandó tanúvallomást tenni az 1998. július 2-án elkövetett Aranykéz utcai merénylet ügyében.

Perújítást kér Portik Tamás

Várhatóan augusztusban benyújtja a Kúriá­ra a perújítási kérelmet Szikinger István ügyvéd Portik Tamás Aranykéz utcai ítélete ügyében.

Életfogytiglant kért az ügyész Portikra

Az Aranykéz utcai robbantás mellett a Fenyő- és a Cinóber-gyilkosság miatt indult összevont büntetőper iratismertetéssel, majd perbeszédekkel kezdődött.

Megkezdődött a másodfokú tárgyalás Portikék ügyében

Iratismertetéssel megkezdődött a Jozef Rohác és Portik Tamás ellen a két évtizeddel ezelőtti Aranykéz utcai robbantás, valamint a Fenyő- és a Cinóber-gyilkosság miatt indult összevont büntetőper másodfokú tárgyalása szerdán a Fővárosi Ítélőtáblán.

Újabb tanúk vallhatnak Portik Tamás ellen

A főügyészség szerint Portik tudott arról, hogy a magyar felmenőkkel is rendelkező szlovákiai bérgyilkos mikor és milyen módszerrel likvidálja Borost.
16 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.