2023. február 3., péntek, Balázs napja

Címke: workshop

7 cikk 1/1 oldal

Kódol a gyerek

A technikától letaglózott szülők, a minden kérdésre válaszoló instruktorok és persze a legkisebbek találkoztak gyereknapon, hogy együtt fedezzék fel, mi mindent taníthat egy legórobot a 8–12 éves korosztálynak.

Startup cégeknek indít innovációs programot a Mol

Prototípussal rendelkező startup cégeknek hirdet programot a Mol-csoport, a nyertes pályázók a MOL kiskereskedelmi infrastruktúráján és vevőkörén tesztelhetik megoldásaikat – közölte a vállalat pénteken az MTI-vel.

Jövőre Budapesten rendezik a nemzetközi borturisztikai konferenciát

A magyar főváros nyerte el a lehetőséget, hogy megszervezze az IWINETC (International Wine Tourism Conference, Exhibition & Workshop) konferenciasorozat tizedik, jubileumi rendezvényét 2018 tavaszán – közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség az MTI-vel hétfőn.

Az első mozdulat

Itthon és külföldön mindenki Kásának hívja. Díszlet- és jelmeztervező szakra járt, majd bábanimátor lett. Londonban élt, amikor Lengyelországba hívták dolgozni. Nagy nehezen elfogadta a meghívást. Érdemes volt, mert így egyetlen magyar animátorként részt vehetett egy Oscar-díjas bábfilm elkészítésében. Tanít, meditál, néha zongorázik. Hat gyereke van. Bármilyen műfajhoz nyúl, feszegeti a határokat. Kísérleti filmesnek vallja magát.

Töretlen a planetáriumok népszerűsége

A planetáriumok működésének tapasztalatairól, az oktatásban betöltött szerepük fontosságáról tanácskoztak annak a workshopnak a résztvevői, amelyet hétfőn tartottak az ország első, Pécsett berendezett állandó planetáriuma megnyitásának 40. évfordulóján a baranyai megyeszékhelyen.

Deutsch Tamás: digitális köznevelési stratégiát kell kidolgozni

Digitális köznevelési stratégiát kell kidolgozni, amely foglalkozik a mostani kerettanterv szakmai egyeztetést követő, indokolt módosításával is – közölte az internetről szóló nemzeti konzultáció előkészítéséért és lebonyolításáért felelős miniszterelnöki biztos pénteken Budapesten, újságírókkal.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.