2024. június 19., szerda, Gyárfás napja

Címke: videoton

198 cikk 1/20 oldal

A „Szahara”-akció

A magyar katonai titkosszolgálat rádiófelderítése világszínvonalú volt a nyolcvanas években, nem csoda, hogy a hírhedt líbiai diktátor, Moammer Kadhafi is hozzánk fordult.

Gólkirályként robbant be az NB I-be

Petres Tamás 30 éve volt a csúcson, utána a zavaros közeg, a balszerencsés klubválasztások és a sérülések áldozataként nem futotta be a remélt karriert.

Büszkén vár a sorára

Disztl Péter mára szenvedélyes röplabda- és Edda-rajongó lett. Sokan nem tudják, hogy a Videoton legendás kapusának Jürgen Klopp négy gólt rúgott egy Mainz–Erfurt mérkőzésen.

Európa kapujában a Vidi

A Videoton öles lépést tett afelé, hogy hat év után ismét az egyik európai sorozat főtábláján szerepeljen. Felcsúton ugyanis 1-0-ra legyőzte a bolgár Ludogorecet a BL selejtezőjében.

Ahol abbahagyták

Mindkét tavalyi éllovas, a címvédő Mol Vidi és a második Ferencváros is magabiztos győzelemmel kezdte a labdarúgó NB I 2018/19-es idényét. Úgy tűnik tehát, ott folytatják, ahol abbahagyták.

Hasznos döntetlen

Nem lehet elégedetlen az 1-1-gyel a Mol Vidi a Dudelange ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének első fordulójában, a tegnapi első, idegenbeli meccsen.

„Alkotmányos költségek”

A kommunizmus idején valutakitermelésnek nevezték azt a tevékenységet, amellyel konspiratív pénzeket és plusz költségvetési forrásokat biztosítottak a hírszerzés számára.

Luxemburgba utazhat a Videoton a BL-ben

Bár a futballban most a világbajnokság mindent visz, kedden azért az Euró­pai Labdarúgó-szövetség nyoni székházában zajló történésekre is jutott figyelem.
198 cikk 1/20 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.