2022. augusztus 12., péntek, Klára napja

Címke: válasz

24 cikk 1/3 oldal

Oroszország válaszlépésre készül az amerikai importvámok miatt

Orosz állítás szerint az Egyesült Államok elzárkózott attól, hogy egyeztessen az acél- és alumíniumtermékek importjára kivetett vámok ügyében, azért Moszkva a Kereskedelmi Világszervezethez (WTO) fordul, hogy jelezze: ellenlépéseket léptethet életbe.

Moszkva: Nem marad el a válasz a kiutasításokra

Oroszország mindenképpen válaszolni fog a Nyugat és az európai kormányok összehangolt kiutasítási akciójára, de ezt a megfelelő időpontban teszi majd meg - mondta a Kreml szóvivője.

Európai alapkérdések

Vallási vezetők és közéleti személyiségek egyaránt a keresztény válaszadás lehetőségeit keresik napjainkban kontinensünk, illetve az európai integráció politikai kihívásaira.

Spanyol belügyminiszter: Madrid csak egyenes választ fogad el a katalánoktól

A spanyol kormány nem fogad el kitérő vagy kétértelmű választ a katalán vezetéshez intézett, hétfőn lejáró ultimátumára, egy ilyen homályos nyilatkozat esetén Madrid „kénytelen lesz intézkedéseket foganatosítani” – hangsúlyozta Juan Ignacio Zoido spanyol belügyminiszter szombaton a Cadena Cope rádiónak adott interjúban.
24 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.