2020. augusztus 11., kedd, Zsuzsanna, Tiborc napja

Címke: távhő

26 cikk 1/3 oldal

Korszerűsítik a szekszárdi távhőrendszert

Szekszárdon 289 millió forintos beruházással korszerűsítik a távhőrendszert, a beruházásnak köszönhetően öt százalékkal csökken a városban a földgázfelhasználás.

Megkezdte a távhő bevezetését a budapesti belvárosba a Főtáv

Megkezdődött a távfűtés bevezetése a budapesti belvárosba, a fejlesztés költsége csaknem 5 milliárd forint, amit saját és uniós forrásból finanszíroz a Főtáv Budapesti Távhőszolgáltató Zrt. – mondta Herpai Attila, a társaság kommunikációs csoportvezetője a beruházás szerdai sajtóbejárásán.

Elindul a közműholding távhőágának kiépítése

További távhőszolgáltatókat is integrálna a későbbiekben a Nemzeti Közművek abba az egyelőre egyszereplős rendszerbe, amelynek első tagját a nyár folyamán vásárolja fel.

Téli rezsicsökkentés: többen kapnak pénzt

Kiterjesztette a téli rezsicsökkentésről szóló kormányhatározatát a kabinet, a módosítás a választások előtti utolsó Magyar Közlönyben jelent meg.

Áprilisban jön a kisebb távhőszámla

Mintegy 650 ezer távhőfogyasztó kapja meg két héten belül az értesítést, amelyben a szolgáltató tájékoztatja őket a téli rezsicsökkentéssel kapcsolatos tudnivalókról.
26 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.