2022. december 7., szerda, Ambrus napja

Címke: sim-kártya

21 cikk 1/3 oldal

Letartóztatták az MSZP volt képviselőjelöltjét

A dunaújvárosi fiatalember 2010-ben a város 9-es választókörzetében az MSZP támogatásával indult képviselőjelöltként. Most a gyanúsítás szerint köze lehet VV Fanni eltűnéséhez.

Világgazdaság – Egymilliónál több SIM-kártya tűnhet el

A kötelező adategyeztetésben érintett mobiltelefonos SIM-kártyák harmadát inaktiválták a szolgáltatók, de a határidőkből kicsúszóknak új szerződést kínáltak a régi szám és egyenleg megtartása érdekében – ismerteti hétfői számában a Világgazdaság.

A legtöbb kártya aktív marad

Aki lecsúszott a június 30-i adategyeztetési határidőről, annak mindhárom szolgáltatónál lehetősége lesz új szerződéskötés mellett a hívószáma és az egyenlege visszaszerzésére.

Nem vesznek el a telefonszámok

Nemcsak a saját, de a családban élő gyerekek és idősek feltöltőkártyás adategyeztetésére is oda kell figyelnie az ügyfeleknek, és a hónap végéig lebonyolítani azt.

Őrzik anonimitásukat a SIM-kártya-tulajdonosok

Szerdán több mint 180 ezer SIM-kártya működését korlátozták részlegesen a szolgáltatók, miután határidőig nem jelentkeztek az azonosítási felhívásra a használók.

Azonosítanak 200 ezer SIM-kártyát

Egyszerűbb, átláthatóbb és könnyebben betartható az, ha maximalizálják, kinek hány kártya lehet a birtokában – mondta el a megkérdezett telekommunikációs szakértő.

Svájci bankban parkol a Portik-vagyon

A pénzhez csak személyesen férhetne hozzá, így a fogvatartást egyre nehezebben viselő egykori olajbűnözőnek éppen ezért komoly anyagi gondjai támadhatnak.
21 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.