2023. november 30., csütörtök, András, Andor napja

Címke: sérülések

10 cikk 1/1 oldal

Lőrincz Tamás túl van a sérüléseken

Lőrincz Tamás, a hazai rendezésű birkózó-világbajnokságra készülő magyar kötöttfogású válogatott egyik legjobbja több nehézséggel is küzdött idén, ám mostanra már semmi sem gátolja abban, hogy maximális erőbedobással végezze az edzéseket.

Balesetek és végtagtörések az ónos esőben

Az országot kedden elérő ónos eső még tegnap is folytatódott. A mentőkhöz annyira sok riasztás érkezett, hogy a szabadnapon lévőket is behívták dolgozni. Az időjárási viszonyok miatt az ország számos pontján kellett beavatkoznia a katasztrófavédelemnek, a Normafát le kellett zárni, azonban a nagyobb erdőket egyelőre megkímélte a jég.

Súlyos balesetek a csúszós közutakon

A rendőrök 35 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek kedd hajnaltól szerda reggelig, a karambolokban három ember vesztette életét, a szerencsétlenségek közül három súlyos és 29 könnyű sérüléssel végződött – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság. Napközben azonban további balesetek történtek, két autópályán is tömegkarambol okozott fennakadást a közlekedésben.

A huszonegyre nem húz lapot

Magyar szabadfogású birkózóként olimpiai és vb-bronzig, Eb-második és harmadik helyekig jutni különösen nagy bravúr. Hatos Gábornak sikerült.

Mentség helyett kihívás

Kim Rasmussen szövetségi kapitány tegnap örömmel kijelölte volna a magyar keretet, de a sors és az orvosi stáb nagyrészt elvégezte ezt helyette.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.