2022. január 22., szombat, Vince, Artúr napja

Címke: Pünkösd

55 cikk 1/6 oldal

Égbekiáltó bűnök

A fizika alapja a hatás-ellenhatás törvénye, érthető, hogy akkor, amikor minden magunkénak tudott értéket elmosni látszik a vallástalanság, az egyházellenesség.

Megrohamozták pünkösdkor a Balatont

A fővárosból Siófokra tartó vonatokon fürtökben lógtak a hátizsákos fiatalok, akiknek ráadásul egyelőre nem kell mélyen a zsebükbe nyúlniuk, mivel a szállodákban és a magánszállásokon még előszezoniak az árak.

Pünkösd után, kiskedden

Mindenki odavan a XXI. századért! Szügyig gázolunk benne, és különbnek véljük az előzőeknél. Ha kellemetlenség ér, panaszra áll a szánk: előfordulhat ilyesmi a XXI. században?

Megrongálták a csepeli kálváriát

Borbély Lénárd csepeli polgármester és Németh Szilárd szerint feltételezhető, hogy "a tett mozgatórugója aljas provokáció és/vagy a kereszténység elleni vak gyűlölet lehetett".

Kozma Imre: pünkösd üzenete ma fontosabb, mint valaha

Kozma Imre atya szerint Jézus épp azért lett emberré és halt meg, hogy fölemelje az emberiséget, de – mutatott rá – a lélek szerinti élet csak felelős egyéni döntéssel váltható valóra.
55 cikk 1/6 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.