2021. február 25., csütörtök, Géza napja

Címke: őszöd

9 cikk 1/1 oldal

A külügy cáfolta Gyurcsány Ferencet

A felvételekből kiderül, hogy nem csupán három ember, hanem a közönség nagyobb része nem örült különösebben a volt miniszterelnök londoni látogatásának.

A persona non grata

Tíz esztendeje ezen a napon kisbolygó csapódott be Magyarország területén, korábban nem látott pusztítást okozva az országban.

Gyurcsány: MSZP-s vezetők árultak el

Gyurcsány szerint a felépíteni vágyott ország vízióját azért nem tudták megvalósítani, mert „néhány hatalomvágyó ember miatt ebbe belebuktunk”.

Örökség

Gyurcsány Ferenc őszödi beszéde máig tisztázatlan körülmények között nyilvánosságra került, kevés ember van, aki ne tudna belőle idézni.

Ha kell, az őszödi kormányüdülőt is megnyitjuk a gyerekeknek

Tovább bővítik a kísérő nélkül érkező kiskorú migránsokat befogadó fóti gyermekvédelmi központot és korábban bezárt gyermekotthonokat nyitnak újra, ha pedig szükséges, az őszödi kormányüdülőt is gyermekotthonná alakítják – nyilatkozta Czibere Károly, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára az MTI-nek.

Őszödre költözhetnek a migráns gyerekek

Januártól a mai napig 200 778 bevándorló érkezett Magyarországra, hétfőn 9146 fővel szemben intézkedett a rendőrség, közülük 8850-en jöttek a szerb határon át. Napközben Röszke és Ásotthalom határátkelői ideiglenesen szüneteltek, erre azért került sor, mert a határátlépés-ellenőrzés feltételei nem voltak biztosítottak.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.