2023. október 3., kedd, Helga napja

Címke: női kosárlabda-válogatott

8 cikk 1/1 oldal

Menet közben lett nagy a nyomás

Amikor a csapat utazott haza Jekatyerinburgból, Székely Norbert szövetségi kapitány arcáról és viselkedéséről nem lehetett leolvasni, hogy a magyar női kosárlabda-válogatott kijutott a nyári Európa-bajnokságra.

Megérte kockázatot vállalni a fiatalokkal

Önmagában is nagy bravúr, hogy a női kosárlabda-válogatott bronzérmes lett az udinei U18-as Eb-n. Olyan csapatokat sikerült megelőzni és megverni, mint a nagy esélyes francia és lett együttes.

Csapategység extrákkal

A magyar válogatott ­73-70-re megnyerte első női kosárlabda Európa-bajnoki selejtezőjét a hazai pályán feltétlenül esélyesebb Litvánia ellen.

Tudatosabban akarnak tervezni a fiatalokkal

Székely Norbert 2007-ben ideiglenesen, majd 2009–2011-ben állandó megbízással már betöltötte a posztot, ám a mai helyzet sokban különbözik a korábbiaktól.

Székely Norbert lehet az új női kapitány

A női kosarasokat eddig irányító Stefan Svitek lemondott a posztjáról, a jövőben a cseh válogatottat és a Diósgyőr csapatát irányítja.

Célkeresztből a kosárba

A magyar női kosárlabda-válogatott tegnap Miskolcon megkezdte a felkészülést az Izland és Portugália elleni Európa-bajnoki selejtezőkre, melyeket győztesen akar megvívni.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.