2023. május 30., kedd, Janka, Zsanett napja

Címke: Nemzetközi Atomenergia-ügynökség

10 cikk 1/1 oldal

Izrael vádjait nyomozza a világ

Irán szégyenletesnek nevezve utasította vissza az izraeli vádat, miközben Washington szerint ők régóta tudtak az iráni atomprogramról.

Mítosz és valóság Paks-ügyben

Az atomenergetika – történelmi, földrajzi, gazdasági és más tényezők következtében – hagyományosan Magyarország villamosenergia-mérlegének alapja.

Nem kockázatos Paks II

Magyarország nukleáris kapacitásainak bővítése a legkörültekintőbb biztonsági intézkedések mellett történik, a beruházás nem jelent kockázatot egyetlen ország számára sem – jelentette ki Szijjártó Péter külügyminiszter.

Még törékeny az iráni atomalku végrehajtása

Az iráni atomprogramról kötött történelmi megállapodás végrehajtása még egy kényes kezdeti szakaszban van és törékeny, akár a kis technikai hibáknak is súlyos következményei lehetnek az egyezményre nézve – figyelmeztetett a dpa német hírügynökségnek adott, pénteken megjelent interjújában a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség (NAÜ) főigazgatója.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.