2022. július 3., vasárnap, Kornél, Soma napja

Címke: könyvfesztivál

8 cikk 1/1 oldal

Külföldi könyves szakembereket lát vendégül a KKM – Balassi Intézet

Magyar kiadókkal, szerzőkkel és a magyarországi fordítástámogatási rendszerrel is megismerkednek azok a külföldi könyves szakemberek, akiket a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) - Balassi Intézet hívott meg a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválra - mondta el Hammerstein Judit, a KKM helyettes államtitkára, a Balassi Intézet vezetője az M1 aktuális csatorna szerdai műsorában.

Félezer program a jövő heti könyvfesztiválon

Mintegy 150 kiállító könyvkínálata és csaknem 500 program, köztük könyvbemutatók, dedikálások, felolvasások, író-olvasó találkozók, koncertek és kiállítások várják a közönséget április 20. és 23. között a 24. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon, a Millenárison, ahol idén 28 ország képviselteti magát – mondta el Kocsis András Sándor, a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése (MKKE) elnöke szerdán Budapesten.

Szürreális erdők

A Noran Libro Kiadó Férfi, nő, gyerek címmel a kortárs szlovák irodalom legjobb novelláit gyűjtötte egybe a legnépszerűbb írók tollából.

Ma kezdődik a 23. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál

Dedikálásokkal együtt több mint 400 programmal, mintegy 200 új kötettel és 600 résztvevő szerzővel, tudóssal és művésszel várja az érdeklődőket a ma kezdődő 23. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál a Millenáris parkban, amely négy napra Európa legnagyobb könyvesboltjává változik.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.