2020. október 20., kedd, Vendel napja

Címke: kerékpáros turizmus

6 cikk 1/1 oldal

Kerékpáros rekord született az idén a Tisza-tónál

Minden eddiginél többen, 57 ezren túráztak kerékpárral 2018-ban a Tisza-tó körül, többen, mint az elmúlt két évben összesen; a tározótó és természeti környezete iránt megnőtt bringás érdeklődés arra sarkallja a fenntartókat, hogy 2019-ben megépítsék a teljes túrakörhöz még hiányzó 9 kilométeres bicikliutat – közölte a mesterséges tavat üzemeltető vízügyi igazgatóság területi szakaszmérnöke az MTI-vel.

Két keréken négy országon át

El lehet biciklizni Budapesttől Rómáig biztonságos utakon és szép tájakat látva, belekóstolva Közép-Európa számos kultúrájába és ízébe.

Sípályák korszerűsítését támogatja a kormány

Révész Máriusz kifejtette: Magyarországon több mint 550 ezer ember síel, a kormány pedig fontosnak tartja a sípályák fejlesztését, a síelők körének bővítését.

Biztató jövő előtt áll a kerékpáros-turizmus

2020-ig uniós forrásokkal együtt akár 80 milliárd forintot fordítanak új bicikliutakra, a meglévők korszerűsítésére, az európai hálózatba való bekapcsolásukra.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.