2024. április 20., szombat, Tivadar napja

Címke: G-nap

19 cikk 1/2 oldal

Kálmán Olga ott folytatja, ahol abbahagyta

Ha már egyszer elkezdte egykori nimbuszát lerombolni, nem áll meg félúton, és addig folytatja, amíg a földdel nem teszi egyenlővé a baloldali ATV nézői­ben róla kialakult képet.

Konok Péter és a piaci igények

Konok úr koldulását számos publicista megírta és mindegyik jelezte, hogy talán el is lehetne menni 400 ezerért pénztárosnak, mintegy dolgozni, mert abból nagy baj még nem volt.

Az ellenzék és a sajtója

Amikor eljött számunkra az igazság pillanata, és a Hír TV-ben ismét Földi-Kovács Andrea köszöntötte a nézőket, az jutott eszembe, hogy az élet nem hagy kiegyenlítetlen számlát, nem bizony.

Sajtóklub: Látványosan hisztiznek a „sajtószabadság harcosai”

Három és fél évvel ezelőtt Simicska Lajos a pálfordulásával egyszerűen ellopta a Hír TV-t a jobboldali közösségtől. Most augusztus elsején, az Igazság napján a Simicska-féle lopást sikerült visszacsinálni, hiszen visszatért a Hír TV korábbi vezetése és megkezdődött a csatorna újrahangolása. Akik a G-napon asszisztáltak a gazemberséghez, azok elsősorban nem Orbán Viktor miniszterelnököt és a Fideszt árulták el, hanem a nézőiket, most pedig látványosan hullajtják a krokodilkönnyeket – hangzott el az ECHO TV Sajtóklub című műsorának hétfői adásában.

Krokodilkönnyek a Heti Válaszért

Valójában sokkal több ilyen cikk volt a lapban, sokkal olvashatóbb volt annál, mint amit sokan zsigerből gondoltak egy idő után róluk a kormánypárti oldalon.
19 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.