2024. május 22., szerda, Júlia, Rita napja

Címke: értékrend

12 cikk 1/2 oldal

A nemzet megmaradása a tét

Egy ország csak akkor tud fennmaradni, ha egy olyan kultúra, szokásrend és erkölcs tartja össze, amelyet elfogad és amelyhez alkalmazkodik a társadalom meghatározó része.

Véget ért egy három évig tartó rémálom

Az eredeti értékrendjéhez visszatérő Hír TV szerda esti hírháttér-műsorában Földi-Kovács Andrea vendége volt Kocsis Máté a Fidesz-frakcióvezetője is.

Merítsünk a bartóki tiszta forrásból!

Egy társadalom szerencsére nem egy emberi lény, hanem nagyon sok, egymást követő biológiai láncolat összessége, így feltámasztható tetszhalott állapotából.

A szellemi háttér fontossága

Egy nép életképessége koroktól függetlenül jórészt a kor szellemi hátterétől függ. Ezt nevezhetjük népléleknek is. A régmúlt nemzeti felfogása jelentősen eltért a maitól.

A polgári körök szégyene

Vona Gábor! Kihívlak egy vagy akárhány tévévitára bármelyik csatornán azzal a feltétellel, ha élő műsorban párbajozhatunk.

Obama elnök keményen bírálta Donald Trumpot

Keményen bírálta Donald Trumpot és elveit vasárnap Barack Obama amerikai elnök, és anélkül, hogy név szerint említette volna a republikánusok várható elnökjelöltjének nevét, azt vetette a szemére, „nem tudja, miről beszél”, és megnyilvánulásaival elárulja az amerikai értékrendet.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.