2024. május 23., csütörtök, Dezső napja

Címke: Békéscsabai Jókai Színház

25 cikk 1/3 oldal

Halál helyett imádság

Gyulafehérvárott, 1918. december 1-jén a Román Nemzeti Tanács kinyilvánította Erdély elszakadását Magyarországtól és csatlakozását a Román Királysághoz.

Az őrültség felülnézetből

Miért ír az ember naplót? Feltehetően mindenki más okból, hiszen tény, hogy szinte csak pozitív hatásai vannak. Segít a gondolatok rendszerezésében, a stressz levezetésében.

Legenda és valóság

Izgalmasak a jelen többnyire rövid életű történései is, de a régmúltból fennmaradt mesetöredékek, legendák még inkább működésbe hozzák az ember fantáziá­ját.

Ádámok és Évák Ünnepe a Békéscsabai Jókai Színháznál

Az idei évadban is megszervezi az Ádámok és Évák ünnepét a Békéscsabai Jókai Színház; az eseményre 16 csapat jelentkezett, nekik ezúttal a világ meséiből kell áprilisban színpadra állítaniuk részleteket.

Mesejáték, operett, komédia

A Szabadtéri Színházak Szövetségének tájékoztatója szerint az idei nyári színházi évad országszerte 350 előadást, közöttük 34 bemutatót foglal magába.
25 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.