2023. február 3., péntek, Balázs napja

Címke: állami alkalmazottak

7 cikk 1/1 oldal

Zöld jelzés a béremeléseknek

Az emelés azokat érinti, akiket nem minimálbéren vagy garantált bérminimumon foglalkoztatnak, utóbbiaknak ugyanis ettől az évtől jelentősen emelkedett a fizetésük.

Januárban tárgyalnak a bérekről

Annyi már biztos, hogy az egyeztetés csak január közepén folytatódik, így a bérminimumnál nem sokkal magasabb fizetésűek legfeljebb visszamenőleg kaphatnak nagyobb bért januárra.

Új bértábla a közszférában

Új, a versenyszféra és a kormány állandó konzultációs fórumához (VKF) hasonló platformon egyeztethetnek az állami tulajdonú cégek dolgozóinak béremeléséről.

Az uniós pénzeket nem vehetik el hazánktól

Várhatóan már tavasszal kiírja a kormány az összes európai uniós pályázatot – mondta a Magyar Időknek adott interjújában Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség miniszterhelyettese.

Sok állami alkalmazott értékelne EU-pályázatokat

Népszerű az állami alkalmazottak kö­rében a pályázatértékelői munka. Az új értékelői rendszerben eddig ezernél is többen kezdték meg a regisztrációt, ebből 225 fő már be is küldte a pályázatát.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.