2023. március 28., kedd, Gedeon, Johanna napja

Címke: Zalán János

7 cikk 1/1 oldal

Megvannak az igazgatói pályázatok eredményei

A pályázatokat elbíráló szakmai zsűri javaslata alapján Kiss B. Attila operaénekes lesz a Budapesti Operettszínház új igazgatója, a Pesti Magyar Színház élén pedig marad Zalán János.

Rendvédelmi kar elnöke: fontos javaslatokat tett a szervezet az elmúlt években

Fontos javaslatokat tett a Magyar Rendvédelmi Kar (MRK) az elmúlt négy és fél évben a rendvédelmi szervek hivatásos állományú tagjai és közalkalmazottai érdekében – mondta a szervezet elnöke vasárnap egy sajtóbeszélgetésen a Pesti Magyar Színházban, ahol a rendvédelem hősi és szolgálati halottjai hozzátartozóinak, továbbá nagycsaládos tagjainak rendeztek jótékonysági előadást.

Nyolc bemutatót tervez a következő évadban a Magyar Színház

Nyolc bemutatót, köztük Dobozy Imre A tizedes meg a többiek című komédiáját állítja színpadra a 2016/2017-es évadban a Magyar Színház. A tizedes meg a többiek című komédia premierjét szeptember 30-án tartja a színház Lengyel Ferenc rendezésében, Bede-Fazekas Szabolcs és Eperjes Károly főszereplésével.

Feltámasztani a színházat

A Pesti Magyar Színház megkísérli újraértelmezni helyét a hazai színházi életben, az intézmény egyedülálló kezdeményezéssel is kísérletezik.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.