2022. augusztus 16., kedd, Ábrahám napja

Címke: színdarab

9 cikk 1/1 oldal

Halál helyett imádság

Gyulafehérvárott, 1918. december 1-jén a Román Nemzeti Tanács kinyilvánította Erdély elszakadását Magyarországtól és csatlakozását a Román Királysághoz.

Pilátus éjszakája Rómában

Fazekas István Pilátus éjszakája című történelmi drámáját mutatják be az európai kultúra napján, szeptember 20-án 19 órakor a Római Magyar Akadémia színháztermében.

Színdarab a Magyar Királyság utolsó három napjáról

Tizennyolc címmel, a Magyar Királyság utolsó három napjáról szóló darabot mutat be a Magyar Kanizsai Udvari Kamaraszínház vasárnap Budapesten, a Duna Palotában - hangzott el az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában.

Színdarab készül Cserháti Zsuzsáról

Horányi Juli célja, hogy bemutassa a néhai énekesnő munkásságát és sorsának alakulását egy olyan megközelítésben, amelyet korábban még nem látott a közönség.

Az élet diadala dalban és táncban

Ma este mutatják be Jászberényben a Jászok című történelmi dal- és táncjátékot, amelyet jász alkotókkal és szereplőkkel visznek színre.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.