2024. április 13., szombat, Ida napja

Címke: Szélesi Zoltán

17 cikk 1/2 oldal

Köszörültek egyet a csorbán

A magyar labdarúgó-válogatott idei utolsó fellépésén 1-0-ra nyert Costa Rica csapata ellen a Groupama Arénában barátságos mérkőzésen.

Lemosni a gyalázatot

Érdektelenségbe fulladhat a magyar labdarúgó válogatott idei utolsó mérkőzése. A szurkolók kemény magja már jelezte távolmaradását.

Olasz kétség, afrikai zárás, spanyol lecke

Önzőn köszönetet mondhatunk a svédeknek, a Luxemburgban elszenvedett kudarc fölött érzett szégyenünk eltörpül az olaszok gondja-baja mögött.

Megfigyelő kapitány

Különleges mérkőzést játszik ma a magyar labdarúgó-válogatott: a Luxemburg elleni felkészülési meccsen a szövetségi kapitány csak megfigyelő, leendő asszisztense irányít.

Kétszeres beavatás

Szélesi ideiglenes kapitányként kijelölt utóddal a nyakában készül a magyar labdarúgó-válogatott év végi két levezető mérkőzésére Luxemburg és Costa Rica ellen.

Jolly joker Felcsútról

Bernd Storck utódja, Szélesi Zoltán szerdán nyilvánosságra hozta, kikre számít a magyar labdarúgó-válogatott Luxemburg és Costa Rica elleni edzőmeccsein.

Gulácsi pihen, Nikolics újra a keretben

Szélesi Zoltán, a magyar labdarúgó-válogatott megbízott szövetségi kapitánya kihirdette a Luxemburg és a Costa Rica elleni barátságos mérkőzések huszonöt fős keretét.
17 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.