2023. június 4., vasárnap, Bulcsú napja

Címke: szanyi

8 cikk 1/1 oldal

Eladósorba kerülhet az MSZP családi ezüstje

Hamisítványnak tartja az MSZP azt a levelet, amely szerint a párt elnöke, Tóth Bertalan újabb ingatlanok értékesítéséhez kérte a választmány támogatását.

Szanyi Tibor visszatérítené pártját a baloldali útra

Szanyi Tibor szerint ha egy elemző rátekint az MSZP elmúlt 15-20 éves tevékenységére, akkor eszébe sem jut azt baloldali pártnak nevezni, sokkal inkább neoliberálisnak vagy polgári középnek.

Szanyinak lett igaza

A szocialista politikus megmondta a tutit már 2013 -ban, amikor azt írta Gyurcsány Ferencről: „Egy mentálisan megzakkant bolsi milliárdossal nem lehet normális jövőt építeni.”

Feszülten várunk

Valami történhetett, mert szegény Momentum még úgy aludt el, hogy ő a gyöngyharmat, és mire felébredt, kiderült, hogy ő is csak trágyalé.

Szanyi Tibor ismét nekiment saját pártjának

Arctalan, amorf politikával nem lehet szavazatot szerezni – jelentette ki a HírTV tegnapi műsorában Szanyi Tibor, aki az MSZP hétvégi választmányi ülésén elhangzottakra reagált.

Szanyi megint támadja a kvótareferendumot

Mint ismeretes, Szanyi Tibor már korábban is fordult az üggyel kapcsolatban az Alkotmánybírósághoz, de panaszát a testület elutasította.
8 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.