2019. április 23., kedd, Béla napja

Címke: Szabó Bálint

82 cikk 1/9 oldal

Jogerősen is elítélhetik Botka kollégáit

Két szegedi büntetőper is tavasszal folytatódhat másodfokon: a parkolási botrány kapcsán a Gyulai Törvényszék, a Szeviép-ügyben a Szegedi Törvényszék tart majd tárgyalást.

Újabb feljelentést tett Szegeden Szabó Bálint

A jogász beadványában ismertette: tavaly szeptember elején értesült arról, hogy az SZTE éppen a Szeviép-ügy egyik vádlottja fiának, Baranyi Dánielnek a cégétől bérel milliós értékben irodákat.

Szeviép-ügy: Szegeden vizsgálódnak

Szabó Bálint azért tett feljelentést Polt Péter legfőbb ügyésznél, mert szerinte az első fokon lezárult perben – politikai befolyásra – nem vizsgálták a mélyebb összefüggéseket.

Újabb eljárás lehet Botkáék ügyeiből

Egy héten belül másodszor tett hűtlen és hanyag kezelés miatt feljelentést Szabó Bálint, a jogász ezúttal a dorozsmai nagybani piac értékesítése miatt fordult a hatóságokhoz.

Szeviép-ügy: vizsgálatot indított a főügyészség

Feljelentéskiegészítés részeként vizsgálja a Csongrád Megyei Főügyészség Szabó Bálint Szeviép-ügyben tett feljelentését, amelyet a törvény szerint egy hónapon belül kell elbírálni.

Újabb nyomozás indulhat ma a Szeviép-ügyben

Szabó Bálint bűnszervezetben elkövetett csődbűntett, pénzmosás, tiltott pártfinanszírozás, hivatali visszaélés, vesztegetés és más bűncselekmények gyanújával tett feljelentést.

Újabb feljelentés Márki-Zay Péter ellen

A harmadik rágalmazási per indulhat rövid időn belül Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi független, de a teljes ellenzék támogatásával győztes polgármester ellen.
82 cikk 1/9 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.