2021. augusztus 2., hétfő, Lehel napja

Címke: nagykövetek

12 cikk 1/2 oldal

Szijjártó Péter bővítést szorgalmaz

A minden eddiginél súlyosabb terrorfenyegetettséget és a párhuzamos társadalmakat jelölte meg Európa legnagyobb problémáiként Szijjártó Péter.

Magyar nagykövetek: egységesek a visegrádi országok a kvóta-ügyben

A visegrádi országok, vagyis Magyarország mellett Lengyelország, Szlovákia és Csehország továbbra is egységesen lépnek fel az illegális bevándorlással, valamint a kényszerbetelepítéssel szemben – mondták a V4-ek országaiban dolgozó magyar nagykövetek az M1 aktuális csatorna Híradójában.

Trump megkezdte a söprögetést

Beiktatásával párhuzamosan kivétel nélkül, azonnali hatállyal meneszt minden politikailag kinevezett nagykövetet, a döntés Budapestet is érinti.

Nagyköveteket rendelt be az izraeli kormányfő

Benjámin Netanjahu miniszterelnök az izraeli külügyminisztériumba kérette a telepbővítések leállításáról szóló ENSZ BT-határozatot aláíró országok nagyköveteit vasárnap – jelentette a jeruzsálemi közszolgálati rádió.

Unicum- és operabarátoknak

Hétfőn mutatták be a 2024-es budapesti olimpiai és paralimpiai pályázat kilenc nagykövetét, saját hivatásukban sikeres és elismert személyiségeket.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.