2022. június 29., szerda, Péter, Pál napja

Címke: Mosonmagyaróvár

18 cikk 1/2 oldal

Mosonmagyaróvári drogkereskedő-hálózat ellen emeltek vádat

Mosonmagyaróvári kábítószer-kereskedő hálózat öt tagja ellen emeltek vádat, mert egy kollégiumban egymásnak adták, majd értékesítették a kábítószert – tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség hétfőn az MTI-t.

71 település hulladékgazdálkodási rendszerét érinti a milliárdos fejlesztés

Kilencszázhatvan millió forintból fejlesztik Mosonmagyaróvár és környéke hulladékgazdálkodási rendszerét, a projektet csaknem 860 millió forinttal támogatja a Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program – tájékoztatta a Mosonmagyaróvár Nagytérségi Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás az MTI-t.

Virágok a Gyász téren

Dudás, akárcsak cimborái, a rendszerváltás utáni sortűzpereket is megúszta, haja szála sem görbült. Mosolygós ábrázattal, kiemelt nyugdíjjal, ágyban, párnák közt távozott.

Nébih: minőségi magyar élelmiszer kerül az emberek asztalára

A magas színvonalú fajtaminősítésekkel a gazdaságosan termeszthető fajtákból minőségi magyar élelmiszer kerül az emberek asztalára – mondta a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) tenyésztési és növénytermesztési elnökhelyettese csütörtökön Mosonmagyaróváron.
18 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.