2024. április 19., péntek, Emma napja

Címke: Magyar Nemzeti Kereskedőház

40 cikk 1/4 oldal

Sokat segítenek a magyar befektetők

Többségében pozitívan fogadják a környező országok a magyar befektetéseket és a hazai vállalatokat, ami rendkívül fontos Magyarországnak.

A kormány folytatja a béremeléseket

Eredményes volt a kormány béremelésre és adócsökkentésre épülő politikája, a korábbi lemaradásunkat a visegrádi országokhoz képest behoztuk – mondta Varga Mihály.

Kárpát-medencei csúcskonferencia

Jelentős sikereket ért el a Magyar Nemzeti Kereskedőház a határon túli magyar vállalkozások exporttevékenységeinek kiszélesítésében, a Kárpát-medencei gazdasági térbe való becsatornázásukban.

Százmilliós üzletkötés Szlovákiában

Több mint 220 millió forint értékű üzletet kötöttek a hazai vállalkozások Szlovákia egyik kiemelt mezőgazdasági és agráripari szakkiállítását.

Változatlanul aktív a kereskedőház

Nem zárja be képviseleteit sem Afrikában, sem a latin-amerikai régióban a Magyar Nemzeti Kereskedőház, a sajtóban megjelent hírekkel ellentétben csak a kereskedőházak száma csökken.

Miniszteri különdíjas az Áldomás bioterméke

A bio homoktövis rostos koktél mellett 41 hazai termelő további 153 terméke birtokolja a hivatalos Áldomás védjegyet, melyek kivétel nélkül érdemesek az elismerésre.

Izraellel azonosak az érdekeink

Orbán Viktor magyar kormányfő hangsúlyozta: az Európai Uniónak szorosabban együtt kell működnie a zsidó állammal, hiszen közösek az érdekeink.
40 cikk 1/4 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.