2023. február 2., csütörtök, Karolina, Aida napja

Címke: lakhatás

11 cikk 1/2 oldal

Nem sorvad a magyar falu

Az ötezernél kisebb lélekszámú települések népességmegtartó, illetve népességnövelő erejének fokozása az elsődleges célja a Magyar falu programnak.

Már kevésbé megterhelők a lakhatási költségek

A családok mindennapjait segítette a több mint 27 milliárd forintból megvalósuló, mintegy 180 ezer háztartás energetikai korszerűsítését segítő Otthon melege program is.

Mennyibe kerül egy migráns?

A gondok ott kezdődnek, hogy a migránsok még az egyre nagyobb munkaerőhiánnyal küzdő Németországban is csak lassan kerülnek a munka frontjára.

A migránsok lakhatási körülményeinek javítására szólították fel Görögországot

Erősen kifogásolható körülmények közé, élelemmel, folyóvízzel, illemhelyekkel és zuhanyozókkal rosszul ellátott, elhanyagolt épületekbe szállították a menekültek többségét a görög-macedón határ menti Idomeni rögtönzött sátortáborából – állapította meg pénteken az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága (UNHCR). A szervezet által megfogalmazott bírálatot Athén élesen visszautasította.

Idén is kínál lakhatási támogatást az állam

Napjainkra vitathatatlanul van mobilitás országon belül is – elsősorban a Kelet-Magyarországról nyugatra irányuló áramlás a jellemző –, de annak ellenére, hogy az elhelyezkedést lakhatási támogatással is segíti az állam, eddig viszonylag kevesen éltek a lehetőséggel.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.