2023. március 28., kedd, Gedeon, Johanna napja

Címke: Kontrát Károly

76 cikk 1/8 oldal

Feljelentéssorozat követi a tüntetéseket

Az eddigi négy feljelentés a székházba akciózó ellenzéki országgyűlési képviselők, illetve a rendőröket ért fizikai támadások miatt történtek.

Pont került Gémesi György hulladékbotrányának végére

Fördős Attilát, Vác polgármesterét választották meg az Északkelet-Pest és Nógrád Megyei Regionális Hulladékgazdálkodási és Környezetvédelmi Önkormányzati Társulás tulajdonos polgármesterei elnöknek.

Gémesi politikai játszmája

A Fidesz arra szólította fel Gémesi Györgyöt, hogy vállalja a felelősséget a hulladékügyben előállított helyzetért – közölte Vécsey László, a nagyobbik kormánypárt országgyűlési képviselője

A kormány biztosítja a szemétszállítást

Kontrát Károly: felháborító, hogy a Zöld Híd Nonprofit Kft. nem látja el szerződésben vállalt feladatát, nem szállítja el a szemetet több mint 100 településről.

Politikai bosszú a Sargentini-jelentés

A migrációs folyamatokat nem bátorítani, hanem megállítani kellene, a kiváltó okokat pedig meg kellene szüntetni – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán a közmédiának.
76 cikk 1/8 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.