2022. július 4., hétfő, Ulrik napja

Címke: kár

29 cikk 1/3 oldal

Szarkák a nyaralókban

A tapasztalatok szerint az üdülőövezetek elnéptelenedésével párhuzamosan nő a betörések kockázata és a a szélsőséges időjárás is növelheti a kárértéket.

Pengeélen a hazai húságazat

Az élő állatok árában most jelenik meg a vírusfertőzés hatása. Bár a tavalyinál alacsonyabban volt tavasszal a kilónkénti ár, ez egyelőre a természetes piaci mozgásnak tudható be.

Madrid szerint egymilliárd eurós kárt okozhatott a katalán válság

Mintegy egymilliárd eurós gazdasági kárt okozhatott Spanyolországnak a katalán függetlenségi törekvések okozta válság, miután a tartományban a tavalyi utolsó negyedévben lelassult a növekedés – jelentette ki vasárnap a Cadena Ser spanyol rádiónak adott interjújában Luis de Guindos spanyol gazdasági miniszter.

Mabisz: 8 ezer kárbejelentés érkezett a vasárnapi viharkár miatt

A biztosító társaságokhoz az augusztus 6-i viharkár miatt szerda délig 8 ezer kárbejelenés érkezett, a becsült kárérték megközelíti a 600 millió forintot, a leginkább érintett településről, Orosházáról több mint ezer kárt jeleztek a tulajdonos – közölte a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) az első összesítést csütörtökön az MTI-vel.

Nagy esőkre és pusztító viharokra készülhetünk

Bár konkrét adatok egyelőre nem bizonyítják, számos jel utal arra, hogy az éghajlatváltozás hatására megszaporodnak az erős, nagy mennyiségű csapadékkal és erős széllel kísért viharok.
29 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.