2022. november 30., szerda, András, Andor napja

Címke: jóvátétel

7 cikk 1/1 oldal

Athén megint a német jóvátételt forszírozza

Görögország náci megszállás alatti szétrombolása a felelős nagyrészt azért, hogy a balkáni ország csak megkésve tudott hozzálátni a modern állam felépítéséhez – állítják ismételten Athénban, amikor újult erővel követelnek jóvátételt Németországtól.

Náci jóvátételt követelnek

Németországot évtizedek óta ostorozzák a második világháború idején náci megszállás alatt álló országok, újabb és újabb jóvátételt követelve.

Kórházi munkán a rabok

Ezek a munkák a tettüket megbánó fogvatartottaknak nyújtanak lehetőséget arra, hogy a bűncselekmények közvetlen sértettjei helyett a közösségnek végezzenek szimbolikus jóvátételt.

Újabb fronton indított harcot Berlin és Varsó

Brüsszeli küzdelmei mellett Lengyelország újabb fronton lendült támadásba: háborús jóvátételt követel Németországtól, amely hallani sem akar erről.

Országos jóvátételi programot indít a büntetés-végrehajtás

Jóvátételi rendezvénysorozatot indít a büntetés-végrehajtás a 29 hazai börtön félezer fogvatartottjának, ennek keretében az adventi időszakban a rabok önkéntes jóvátételi programokkal és adományokkal segítik a rászorulókat – közölte a szervezet szóvivője hétfőn az MTI-vel.
7 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.