2023. március 31., péntek, Árpád napja

Címke: Jakubinyi

6 cikk 1/1 oldal

Elhúzódnak Jakubinyi perei

A bíróságok útvesztőjében bolyong Jakubinyi Róbert adócsalás, sikkasztás és csempészet miatt indult, az Egymásért alapítvány botrányához kapcsolódó büntetőpere.

Egy évet kapott Jakubinyi

Újabb ítélettel gyarapodott Jakubinyi Róbert bűnügyi lajstroma, miután kedden egy év letöltendő szabadságvesztésre ítélték a Budai Központi Kerületi Bíróság (BKKB).

Újabb per Jakubinyi ellen

A férfit azzal is vádolják, hogy az ő utasítására az alapítvány házipénztárából csaknem egymilliárd forintot vettek ki, ami hozzá került, és azt a saját céljaira fordította.

Jakubinyi milliárdos üzletről beszél és tagad

Tagadja Jakubinyi Róbert, hogy Tanyi Györgyöt arra akarta rábírni, hogy az ismert alvilági figura külföldre szökjön a Pintér Sándor belügyminisztert lejárató iratokkal.

Ítélet előtt Jakubinyi és Galambos ügye

Július 3-án születhet elsőfokú ítélet a Kaposváron zárt ajtók mögött folyó vesztegetési ügyben, amelyben volt titkosszolgálati vezetők – köztük Galambos Lajos, a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) egykori vezetője – mellett az Egymásért, Egy-másért alapítvány körüli botrányból közismert Jakubinyi Róbert a vádlott.
6 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.