2024. április 13., szombat, Ida napja

Címke: ittas vezetés

24 cikk 1/3 oldal

Minden tizedik baleset oka az ittas vezetés

A motorosok az év első felében mindössze 24, míg a segédmotorosok 63, a kerékpárosok pedig 150 alkalommal voltak alkohollal befolyásolt főszereplői a baleseteknek.

Eva Rezesovát zsarolhatják korábbi zárkatársai

Az ittas vezetés miatt négy ember halálát okozó szlovák milliárdosnő hazájában ugyanúgy volán mögé ülhet, a vezetéstől való eltiltása csak Magyarországon érvényes.

Elismerte az ittas vezetést Burány Sándor

Burány Sándor szerdán, gyanúsítotti kihallgatása során tényfeltáró, bűnösségre kiterjedő beismerő vallomást tett, nem élt panasszal a gyanúsítás ellen.

Hétfőn dönthetnek Burány Sándorról

A Párbeszéd frakciójában ülő szocialista politikus ittasan vezetett, ­emiatt hallgatná ki gyanúsítottként a Központi Nyomozó Főügyészség.

Rendőrség: az ittas vezetés kiemelt baleseti kockázati tényező

Bár a Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint 2010-hez képest 2017-re mintegy 25 százalékkal csökkent az ittas állapotban okozott balesetek száma, az ittas vezetés továbbra is kiemelt baleseti kockázati tényező - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szerdán a honlapján.
24 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.