2024. július 21., vasárnap, Dániel, Daniella napja

Címke: Fox News

11 cikk 1/2 oldal

Pert indít Molenbeek polgármestere

Francoise Schepmans szerint az újságíró szándékosan rossz hírét keltette a kerületnek többek között azzal, hogy „a dzsihadizmus európai fővárosának” nevezte azt.

Kirúgták a CBS alelnökét egy durva Facebook-komment miatt

Azonnali hatállyal elbocsátották helyi idő szerint hétfőn Hayley Geftman-Goldot, a CBS televízió alelnökét, mert a közösségi médiában azt írta: nem tud együttérezni a Las Vegas-i tömegmészárlás áldozataival, mert a country zene kedvelői többnyire fegyverrel hadonászó republikánusok.

Breitbart: Jó befektetés a magyar határőrizet

A Willkommenskultur politikáját követő nyugat-európai országokban egészen extrém összegeket is felemészthet a bevándorlók ellátása – emlékeztet a portál.

A Fox News partnert lát hazánkban

„Ha Trump megválasztása előtt amellett állt ki valaki, hogy az országa az első, az emberek biztonsága az első, fasisztának, szélsőségesnek, nacionalistának nevezték.„

Ismerje meg Soros György titkos üzleteit!

Titkos cégek, milliárdok elrejtése, fegyverkereskedelem, üzletelés a szaúdi Bin Laden családdal. A Fox News alapos munkát végzett Soros György ügyében.
11 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.