2022. július 7., csütörtök, Apollónia napja

Címke: filmgyártás

4 cikk 1/1 oldal

Rádiós műsorok támogatásáról és frekvenciákról döntött a médiatanács

Rádiós műsorok egyéves támogatásáról, valamint rádiós frekvenciákról is hozott döntéseket a médiatanács e heti ülésén - tájékoztatta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Kommunikációs Igazgatósága pénteken az MTI-t. Emellett öt alkotást - köztük két regényfeldolgozást és két történelmi filmet - is támogat a médiatanács összesen 600 millió forinttal a televíziófilmek gyártását célzó Fehér György-pályázaton.

Kifogyhatatlan svédasztal

A Netflix online streamingszolgáltató óriás néhány éve jelent meg a filmiparban, mára viszont az egyik legfontosabb és legvitatottabb szereplőjévé nőtte ki magát.

Érdekházasság a nagy falon

A felszín alatt ez a film a kínai és az amerikai filmgyártás érdekházasságának ha nem is az első, de mindenképpen fontos gyermeke.

Támogatást csoportosít át a filmgyártásra a kormány

Pluszforrást csoportosít át a filmgyártás támogatására a kormány, a legfrissebb Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározat szerint 8,4063 milliárd forintot kell haladéktalanul átutalnia a Magyar Nemzeti Filmalap Közhasznú Nonprofit Zrt. számára az emberi erőforrások miniszterének.
4 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.