2024. május 22., szerda, Júlia, Rita napja

Címke: érdekvédelem

10 cikk 1/1 oldal

Szövetségbe tömörülnek a magyar edzők

Egy edző kiállításával kezdődött. Híres Gábort beidézte a fegyelmi bizottság, és a tárgyaláson döbbenten tapasztalta, hogy a jelentésben más szerepel, mint ami valójában történt.

Új érdekvédelmi szervezetet alapított öt magyar kiadó

Öt magyar kiadó részvételével megalakult a Magyar Könyvkiadók Érdekvédelmi Szövetsége (MKÉSZ), amely szerint a könyvszakma jelenlegi képviselete nem képes az Alexandra-hálózat összeomlása miatti válság kezelésére.

Győri Audi: megállapodtak a béremelésről

Aláírta a béremelésről szóló megállapodást az Audi Hungaria Motor Kft. vezetősége és a vállalat munkavállalóit tömörítő Audi Hungaria Független Szakszervezet (AHFSZ), a 2016-os bérmegállapodás a munkavállalói és a munkaadói oldal kölcsönös megegyezésén alapul – közölte Czechmeister Mónika, a vállalat kommunikációs vezetője az MTI megkeresésére.

Megállapodás a győri Audinál a béremelésről

Megállapodott az Audi Hungaria Motor Kft. vezetősége és a vállalat munkavállalóit tömörítő Audi Hungaria Független Szakszervezet (AHFSZ) a bérek emeléséről pénteken, a megállapodást várhatóan április 4-én írják alá, a részletekről is akkor adnak tájékoztatást – közölte Czechmeister Mónika, a vállalat kommunikációs vezetője az MTI megkeresésére.

A BKIK nem családi vállalkozás

Törvényjavaslatot terjesztenek elő mely megakadályozza, hogy adózatlan jövedelmek keletkezzenek a közösségi megosztáson alapuló kezdeményezések piacán.

Zavarkeltők

A civil kurázsi, a szolidaritás, az érdekvédelem a társadalom egyik értékmérője, fontos eleme, feltéve, ha valóban civil és nem pártpolitikai alapon működik.

Az ellenzék konzerválta vesztes pozícióját

Újra olyan kép rajzolódik ki, mintha a kormány és az ellenzék más ligába nevezett volna: a kormánypártok játsszák a tétmeccseket, a többiek pedig a lényegteleneket.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.