2024. június 17., hétfő, Laura, Alida napja

Címke: DiákÉSZ

13 cikk 1/2 oldal

A diákok fele vállalt munkát az idén

A teljes iskolaszövetkezeti szektor által foglalkoztatott diáklétszám 2018-ban hozzávetőleg 180 ezer fő körül várható, ami a 15–24 év közötti fiatalok felét jelenti.

Diákfoglalkoztatási rekordot hozhat az év

Jelentősen meghaladják az idei diákfoglalkoztatási adatok a tavalyiakat, az év első nyolc hónapjában az iskolaszövetkezeteket tömörítő Diákész tagjainál mintegy 95 ezer diák dolgozott.

Czeglédy-ügy: a házelnöktől és a kormányfőtől kér segítséget a DiákÉSZ

Levélben fordult a Magyarországi Diákvállalkozások Országos Érdekképviseleti Szövetsége (DiákÉSZ) Orbán Viktor miniszterelnökhöz és Kövér László házelnökhöz, azért, hogy segítsék a Czeglédy Csaba cége által megkárosított diákok állami kártalanítását, valamint segítsenek visszaállítani a közbizalmat az iskolaszövetkezeti piac iránt – mondta a szervezet elnöke hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.

Nem hallgatták meg Czeglédy Csabát

December közepére halasztotta a Szegedi Törvényszék Czeglédy Csaba tanúkihallgatását egy makói munkaerő-közvetítővel kapcsolatos büntetőperben.

Nem fizet a diákoknak Botka László ügyvédje

A szombathelyi önkormányzat jogi és társadalmi kapcsolatok bizottsága vagyonnyilatkozati eljárást indított Czeglédyvel szemben, aki az MSZP–DK–Együtt-frakció önkormányzati képviselője is.
13 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.