2024. június 17., hétfő, Laura, Alida napja

Címke: Budapesti Demográfiai Fórum.

10 cikk 1/1 oldal

Nagyobb támogatás járna a családoknak a csokkal

Az emberi erőforrások minisztere a Budapesti Demográfiai Fórum második napjának megnyitóján mondott beszédében közölte: céljuk, hogy mindenki a maximumjuttatást kapja, függetlenül az ingatlan energiabesorolásától.

Balog Zoltán: szünidőben is fognak ételt kapni a rászoruló gyerekek

Átfogó program kerül bevezetésre jövő januártól annak érdekében, hogy a családok könnyebb helyzetbe kerüljenek, és a gyerekvállalás ne legyen szegénységi kockázat. Erről beszélt részletesen Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a Budapesti Demográfiai Fórum második napján.

Nem lehet bevándorlókkal jövőt építeni a kontinensen

A miniszterelnök kitért arra, hogy az európai politikában manapság egyáltalán nem „illő” családról vagy demográfiáról beszélni, mintha ezek a fogalmak nem volnának politikailag korrekt kifejezések.

A túlnépesedés és Merkel hibája is szerepet játszik a migránsválságban

A gazdasági és ideológiai különbségeken, valamint a romló biztonsági helyzeten kívül a második világháború utáni gyors népességnövekedés volt a migrációs hullám egyik fő kiváltója – mondta az Egyesült Államokban élő Demény Pál demográfus szerdán az MTI-nek.
10 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.