2019. augusztus 26., hétfő, Izsó napja

Címke: Budapesti Corvinus Egyetem

26 cikk 1/3 oldal

Marad az ingyenes oktatás a Corvinuson

Évfolyamonként ezres nagyságrendben megmarad az ingyenes tanulás lehetősége a Budapesti Corvinus Egyetemen azt követően is, hogy alapítványi fenntartásúvá válik az intézmény.

Megmarad az ingyenes tanulás lehetősége a felsőoktatásban

Az államilag finanszírozott helyek „a légből kapott híresztelésekkel szemben” nem szűnnek meg a hazai felsőoktatásban, a kormány az ingyenes tanulás lehetőségét a teljes intézményrendszerben tartósan meg kívánja őrizni – közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium kedden az MTI-vel.

Szakértő: a francia diplomácia megint nagyon aktív

A francia diplomácia újra rátalált önmagára és erőteljes munkát végez a világban – mondta Szűcs Anita, a Budapesti Corvinus Egyetem tanára szombat reggel az M1 aktuális csatornán.

Sportcélú tudásközpont jön létre Székesfehérváron

Sportcélú tudásközpont jön létre Székesfehérváron több mint hárommilliárd forintból: a komplex létesítményben egy háromezer néző befogadására alkalmas sportcsarnokot, rehabilitációs és prevenciós centrumot, kutatólaborokat és utánpótlás sportolók részére szálláslehetőséget is kialakítanak.

Változó képzések a felsőoktatásban

Több új szak is elindul a 2017/2018-as tanévtől, ugyanakkor jó pár képzésre már nem jelentkezhettek a felsőoktatásba készülő diá­kok.

Sok ezer külföldi tanul magyar egyetemeken

A legtöbben Németországból a Semmelweis Egyetemre érkeznek. Egy szakmai anyag alapján esélyes, hogy 2023-ra a más országból érkező egyetemisták száma eléri a 40 ezret.

Négy egyetem hallgatói vehetnek részt az MNB által meghirdetett pályázaton

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) négy egyetemmel – Budapesti Corvinus Egyetem, Budapesti Gazdasági Egyetem, Miskolci Egyetem, Kecskeméti Pallasz Athéné Egyetem – együttműködve hirdetett pályázatot a hallgatóknak a pénzügyi kultúra fejlesztésére és a pénzügyi tudatosság erősítésére – mondta a Magyar Nemzeti Bank (MNB) felügyeleti szóvivője kedden az M1 aktuális csatornán.
26 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.